Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor’da, 2014-2015 sezonunun tamamlanmasının ardından veda gecesi düzenlendi.
Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, “Bizlere güzel bir sezon yaşattınız. İzlediğim basketboldan ve aldığımız sonuçlardan oldukça memnunum. Hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.
Asbaşkan Sedat Sözlü ise, “Bu sezon gerek Türkiye Kupasında gerekse ligde ve play-off’larda başarılı bir yıl geçirdik. Buradaki başarı öncelikle antrenörümüz Kaan Artun ve ekibinindir. Bu yüzden ben teknik ekibimi ve sporcularımı gönülden kutluyorum. Çünkü onlar bir yıl Adanalının gönlüne taht kurdular” dedi.
Geceye katılan Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Halil Avşar da, Adana ASKİ Spor artık bir marka olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Çünkü baktığım zaman Adana’nın adını en iyi şekilde duyuran bir kurum ünvanını taşıyor. Bu takımın yaptıkları takdire şayan ve bundan dolayı sporcu kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ile birlikte her zaman Adana ASKİ Spor’un yanında olacağız.”
Veda gecesinde yemeğin ardından bütün sporculara ve teknik ekibe plaket verildi. Antrenör Kaan Artun ve takım kaptanı Nilay Kartaltepe de konuşma yaparak desteklerinden dolayı yönetime ve Adanalı basketbolseverlere teşekkür etti. Gece sonunda Adana ASKİ Spor adı ile geçirilen ilk sezonun anısına pasta kesildi.