Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Teşkilatı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin 4 Haziran’da Uğur Mumcu Meydanı’nda (İstasyon Meydanı) gerçekleştireceği son mitingi için hazırlıkları tamamladı.
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Adana’da yapacağı miting öncesi bulvarların, caddelerin, alanların süsleme işlemleri ‘son an’a kadar devam edecek. Afişleri, bayrakları her hangi bir sökme, yırtma girişimlerine karşı ‘nöbetçi ekipler’ hazır bekleyecek. İlçelerdeki duyurular da miting gününe kadar sürecek.
Miting günü bir çok sürprize yer verilecek. Şehrin büyük bir caddesinde “İktidar yürüyüşü’ yapılacak. Havanın sıcak geçmesi ihtimaline karşı kalabalığa şapka, yelpaze ve su dağıtımı yapılacak. Vatandaşlara, ‘Karsambaç’ ikram edilecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, alana “gül yağmuru” altında giriş yapacak.
4 Haziran Perşembe günü Osmaniye mitingini gerçekleştirecek olan Devlet Bahçeli, öğleden sonra oradan Adana’ya intikal edecek. Bahçeli uzun ve kalabalık konvoy istemiyor. Bu yüzden Adana teşkilatları, Ceyhan yakınlarında daha sade ve güvenli bir karşılama yapacak.
Adana’da miting öncesi ve miting sırasında sadece izin verilen dövizler ve sloganlar kullanılacak.