Adana’da Koza Cıvata Almanya’nın Stutgart Kenti’nde düzenlenen 6. Bağlantı Elemanları Uluslararası Fuarı Fastener Fair Stutgart Fuarı’nda Avrupalı firmalarla birlikte boy gösterdi.
Koza Cıvata Genel Müdürü Ünal Parlakkan, yaptığı açıklamada, Demirciler Sitesi’nde faaliyet gösterdiklerini, sıcak dövme cıvata, ovalama yöntemiyle saplama üretimi ile diğer her türlü bağlantı elemanlarının imalatını yaptıklarını belirtti.
Parlakkan, 10-12 Mart tarihlerinde Almanya’da düzenlenen fuarda, 40 ülkeden yaklaşık 800 katılımcı firmanın bağlantı elemanları teknolojisinin tüm alanlarından geleneksel sistemlerin yanı sıra, en son teknik gelişmeleri sergilediklerini ifade etti.
Fuarın, Türk bağlantı elemanları endüstrisi içinde önemli olduğunu vurgulayan Parlakkan, fuarda kendilerinin yanı sıra Türkiye’den de bağlantı elemanları üreticisi firmanın yer aldığını bildirdi.
Parlakkan, fuarda değişik ülkelerden birçok firmayla bağlantı kurduklarını ve fuarın kendileri açısından olumlu geçtiğini ifade ederek, gelecek yıllarda da bu tür fuarlara katılım sağlayacaklarını kaydetti.
Firma olarak ürün ve hizmetlerini sürekli geliştirdiklerini anlatan Parlakkan, "Pazar içerisinde rekabet gücümüzü artırarak hedefimize ulaşma şartlarının bilincindeyiz. Ağırlıklı olarak AB ülkelerinden Almanya’ya ihracat gerçekleştiriyoruz’’ dedi.