Adana’nın hediyelik eşya ürün gamını hazırlayan GOAdana Kent Rehberi’nin ‘GOAdana Gifts’ markasıyla ürettiği hediyelik eşyalar ve karnaval özel sayısı, Portakal Çiçeği Karnavalı stantlarında ve tüm seçkin otellerde görücüye çıktı.
İlk sayısı geçtiğimiz yıl düzenlenen karnaval sırasında çıkan mevsimlik GOAdana Kent Rehberi, bir yıl içerisinde kent tanıtım klipleri, Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali, Dünya Rakı Günü standı, 4 istasyonda haftalık yayımlanan “Adana’da Bu Hafta” radyo spotları gibi, merkezine ‘Adanalılık aidiyetini güçlendirmeyi’ yerleştiren birçok projeye imza attı.
GOAdana Kent Rehberi son olarak ‘GOAdana Gifts’ markasıyla, magnet, kahve kupası, bardak altlığı ve tişört gibi ürünlerden oluşan Adana’nın hediyelik eşya ürün gamını hazırladı ve Portakal Çiçeği Karnavalı’nın tanıtımına da destek verdi.
GOAdana takımı, İlkbahar 2015 sayısı için bisikletlerine atladı ve usta yazarın anısına, “Anavarza’dan Hemite’ye Yaşar Kemal Coğrafyası” adında özel ve özgün bir gezi rotası hazırladı. İlkbahar sayısına ek olarak 10 bin adet basılan Karnaval Özel sayısı, Adana’ya gelen karnaval ziyaretçilerinin oldukça işine yarayacak. İçerisinde gün gün etkinlik ajandası kadar, etkinlik noktalarını da içeren renkli bir Adana Haritası var. 2. yılına girerken çıtasını yükselten GOAdana’nın yeni girişimlerini ‘Adana’da ne var diye’ merak eden herkes heyecanla bekliyor.
GOAdana Kent Rehberi’ni katılımcı işletmeler dışında, Kültür merkezleri ve müzeler, 75. Yıl Sanat Galerisi, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu Fuaye Salonu, Adana Turizm Bilgilendirme Ofisleri, Adana Sinema Müzesi ve Tarihi Kız Lisesi Kültür Merkezi’nden edinmek mümkün.