Adana’da, her türlü ekonomik güçlük ve riski göze alarak yaptıkları yatırımlarla ülke ve kent ekonomisine katkı sağlayan, üretimleri, tasarımları, uygulamalarıyla fark oluşturan girişimcilerin ödüllendirildiği AGİAD İş ve Meslek Ödülleri için son aşamaya gelindi.
Bu yıl 6.’ncısı yapılacak olan ve Adana’da “İş Dünyasının Oscarları” diye tanımlanan organizasyona başvuruda bulunmanın son tarihinin 27 Mart olduğu belirtildi.
AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, AGİAD 6. İş ve Meslek Ödülleri’nin jürisinin Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Kibar, Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atilla Menevşe, Adana Sanayi Odası (ASO) Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Muammer Çalışkan, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi ( AOSB) Başkanı Bekir Sütcü ve Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Onatça’dan oluştuğunu, Çukurova Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakultesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mahir Fisunoğlu’nun ise komisyon başkanı olarak görev yapacağını belirtti. Noyaner, “Adana’nın genel ekonomik tablosuna, iş dünyasındaki yenilik ve gelişmelere vakıf saygın bir jürinin değerlendirmesi kamuoyunun tümünde ittifakla kabul görmektedir. Ekonomisi daha güçlü, insanların daha refah içinde yaşayabildikleri bir ülke ile daha güzel bir Adana için sadece elini değil, bütün varlığını taşın altına koyarak yatırım yapan, üreten, insanlara iş, ekmek sağlayan, vergi veren, ihracat yapan, değer kazandıran iş adamlarımızı motive etmeyi, onları ödüllendirmeyi bir görev sayıyoruz. Bu ödüller, bir anlamda onlara vatandaş olarak hissettiğimiz şükran duygumuzun da bir ifadesi oluyor. Ayrıca bu ödüller, sadece ödül alanlar üzerinde değil tüm iş dünyasında motive edici bir etki, bir sinerji oluşturuyor” dedi.
AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, sonuçları her yıl merakla beklenen ve “Yılın İş Adamı Ödülü”, “Yılın İnovasyon Ödülü”, “Yılın Marka Ödülü”, “Yılın Genç Girişimcisi Ödülü”, “Yılın Müşteri Odaklı Hizmet Ödülü” ile “İsmail Kulak Sosyal Sorumluluk Ödülü” dallarını kapsayan AGİAD 6. İş ve Meslek Ödülleri’nin 15 Nisan 2015 tarihinde görkemli bir törenle dağıtılacağını kaydetti.