Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nün yeni binasını hizmete açtı.
Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşan Başkan Vekili Ramazan Akyürek, doğuştan dezavantajlı olarak hayata gözlerini açan insanlara hizmet etmenin çok daha anlamlı, çok daha hayırlı olduğunu ifade ederek, “Bu hizmetlere katkı sunan Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübüne ve tüm yöneticilerine teşekkür eder, yeni binalarının hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Son 2 yıllık dönem içerisinde bedensel engelli ve özel sporcular ile yüzme, halter, masa tenisi ve atletizmde Türkiye dereceleri elde ettiklerinin altını çizen Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Zehra Eruçar, “35 altın, 45 gümüş ve 10 bronz madalya, 3 kupa ve çeşitli ödülleri bu 2 yıla sığdırdık. Bunun yanı sıra gençlerimizin sosyal alanda gelişmelerine faydalı olacağını düşündüğümüz eğitimler verdik, haklarını öğrenmelerine yardımcı olduk. Tüm bunları el birliği ile yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.
Akyürek’in ve konukların dernek binasını gezmesinin ardından, Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ve KOSGEB Adana Hizmet Müdürlüğü’nün ortak düzenledikleri Uygulamalı Girişimcilik Sertifika Töreni ile sertifikalar sahiplerini buldu.
Etkinliğe ayrıca Adana Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen, Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan, Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Ali Duran Karakaya ve KOSGEB Adana Hizmet Merkezi Bölge Müdürü Hamit Sucu katıldı.