Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Adana badminton karmasının 23-27 Mart tarihleri arasında Aksaray’da düzenlenen “Badminton Yıldızlar Ligi Çeyrek Final Müsabakaları”nda rakiplerine üstünlük kurarak finallere kalmaya hak kazandıklarını söyledi.
Öktem, 17-21 Nisan tarihleri arasında Yalova’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına kalarak, şampiyon olmayı hedeflediklerini söyledi.
Yarı final müsabakalarında sporcuların istekli ve gayretli performanslarından dolayı finallere kaldıklarını ifade eden Öktem, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Sporcularımız sırasıyla grup ve yarı finalde başarılı olması bizleri sevindirdi. Aksaray’da 12 ilin arasında ilk ikiye girmemiz çok önemliydi. Mehmet Adil İkiz Ortaokulu ve Ülfetspor öğrencilerinden kurulu karmamızın başarılı olmasının en büyük faktörü Okul Müdürü ve Antrenör İbrahim Tokgöz’dür. Özverili çalışmanın meyvelerini finale kalarak aldık. Şampiyon olup Adana’nın başarısını kanıtlayacağız.”
Öktem, kendilerine tesis, malzeme ve diğer konularda destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür etti.