Balak Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Balak, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası yatırımlara hız verdiklerini belirterek, “200 kişinin istihdam edileceği yeni bir fabrika kuruyoruz” dedi.
Adana’da demir-çelik, metal ve petrolün yanı sıra inşaat alanında faaliyet gösteren Balak Grubu’nun yönetim kurulu üyesi Ramazan Balak, ismini, darbe girişimine kalkışan terör örgütü FETÖ ile birlikte ananların, rant peşinde, art niyetli kişiler olduğunu ifade etti.
Ülkeye zarar verme niyetinde olan bu tür kişi veya gruplarla bugüne kadar hiçbir ilişkisinin olmadığını belirten Balak, “15 Temmuz’da milletimiz, tankların önüne yatarak, kurşunlara kendilerini siper ederek bu hain darbe girişimini püskürtmeyi başarmıştır. 79 milyon, darbeciler tarafından hunharca katledilen şehitlerimize ve gazilerimize minnettardır. Bizler bugün huzur içerisinde işlerimize devam edebiliyorsak onların sayesindedir. Bizler Balak Grubu olarak, bugüne kadar hep devletimizin ve milletimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Aksi kesinlikle düşünülemez. Biz bu vatana sevdalıyız, onun için yatırım yapıyoruz, istihdam sağlıyoruz. Hızla büyüyen, ilerleyen bir şirket olduğumuz için de peşimize düşüyorlar, iftira atıyorlar” diye konuştu.
“Boş işlere ayıracak vaktimiz yok”
Boş işlere, boş insanlara harcayacak vakitleri olmadığını ifade eden Ramazan Balak, şunları söyledi:
“Atalarımız, ‘meyve veren ağaç taşlanır’ demiş. Gerçekten de öyle oldu. Hiçbir alakamız olmadığı halde, art niyetli kişilerce bu tür söylentiler çıkarıldı. Bizim çok yoğun bir tempomuz var. Bunlarla uğraşacak zamanımız yok. Biz vatan sevdalısıyız, Türkiye sevdalısıyız, sürekli yatırım peşindeyiz. Yatırımdan yatırıma koşuyoruz.”
15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra yatırımlara hız verdiklerini vurgulayan Balak, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Halihazırda Balak Metal, Balak Petrol ve Kiza Kurumsal İş Merkezi olarak hiç durmadan yatırımlarımıza devam ediyoruz. Ben bütün zamanını işine vakfeden bir işadamıyım. Tabiri caizse başımı kaşıyacak, lavaboya gidecek vaktim yok. Bu tip asılsız haberlerin bana ve benim burada kurduğum işletmelere zarar vermekten başka bir amacı bulunmamaktadır. Biz milletimizin, devletimizin yanında, işimizin arkasındayız. Ve hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz.”
Balak Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Balak, makine üretimine yönelik yeni bir fabrika kurduklarını, bunun çalışmalarının da hızla devam ettiğini kaydetti. Balak, yeni fabrikada 200 kişinin istihdam edileceğini belirtti.