Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Mehmet Başpınar Orta Ölçekli Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Çelikcan, “Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Adana için dikkat çeken yatırımlardan biri, esnaf ise ekonominin bel kemiğidir” dedi.
Çelikcan, Mehmet Başpınar Orta Ölçekli Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Özgan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile kahvaltıda buluşan Çelikcan daha sora tek tek site esnafını gezdi. Sitede devletten bir destek almadan tamamen girişimcinin öz kaynaklarıyla kurulan işletmeler ağırlıklı olarak yedek parça, metal, plastik, makine alanında üretim yapıyor. Esnafı iş yerinde ziyaret eden Başkan Çelikcan hem çalışmalar hakkında bilgi aldı, hem sorunları dinledi, hem de sohbet etti.
Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nin çevrede birçok dar gelirli ailenin oturduğu bölgenin kalkınmasına önemli katkı sağladığını belirten Başkan Çelikcan, “Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Adana için dikkat çeken yatırımlardan bir tanesi. İşgücü ve istihdama dayalı bir hizmet var ortada. Burası hızla büyüyor Adana ve ülke ekonomisine, istihdama çok değerli katkı da bulunuyor. Esnafımızla bir araya geldik. Sorunlarını dinledik, sohbet ettik. Bütün esnafımıza Allah iş yoğunluğu versin. Esnaf ekonominin bel kemiğidir. Esnaf istikrarlı bir ekonomik ve siyasi ortamda yaşamayı sever. Esnafın yoğun olduğu ülkelerde gelir dağılımı dengede olur. Hepsine helal ve hayırlı kazanç diliyorum” şeklinde konuştu.