Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni etti.
Seçimlerin kardeşlik ortamında geçmesini istediklerini belirten Çelikcan, “7 Haziran seçimleri ile birlikte 62. dönem hükümetimizin süresi bitecek ve 63. dönem hükümeti seçim sonuçlarına göre belirlenmiş olacaktır. Bu seçimlerde kazananın demokrasi ve ülkemizin kazandığı bir seçim olsun istiyoruz” şeklinde konuştu.
Seçimlerde hiçbir olayın çıkmaması ve hiç kimsenin burnunun dahi kanamaması için herkesin duyarlı ve dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Çelikcan “Giden hiç bir canı telafi etmek mümkün değildir. Bu yüzden hepimizin hassas davranması gerekmektedir” dedi.
Seçimlerde herkesin kendisine uygun gördüğü bir partiye oy vermesi gerektiğini söyleyen Çelikcan şöyle devam etti:
“Vatandaşlarımız oy kullanırken geçmişi, bu günü ve yarın oluşabilecek ortamı görerek oy vermelidirler. İnanıyorum ki bütün vatandaşlarımız huzur, güven ve istikrar istemektedirler. Vatandaşlarımızın bu yönde davranacaklarını ümit ediyorum. Sandıktan çıkan sonuçlara da bütün herkes tarafından saygı duyulacağına inancım tamdır. Seçim sonuçları her ne olursa olsun birliğimizin, bütünlüğümüzün ve kardeşliğimizin daim olmasını diliyorum. Ülkemizi karıştırmak isteyenlere fırsat verilmemelidir.”