Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Adana Demirspor’un hafta sonu oynayacağı maç için başarı diledi.
Adana Demirspor Yönetimi Başkan Vekili Ümit Onatça, 2. Başkan İmam Gazali Hıradağı, Altyapı Sorumlusu Naci Heybeli ve Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Remzi Kar Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı makamında ziyaret etti. 1940 Projesi kapsamında hazırlanan hediye paketini Başkan Çelikcan’a sundular.
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirterek, "Biz her zaman Adana’nın 2 takımı ve amatör spor kulüplerimize her zaman destek olduk. Bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Çünkü gençlerimizi sokağın olumsuz koşullarından ancak sporla kurtarırız" dedi.
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Adana Demirspor’un hafta sonu oynayacağı maç için başarılar diledi. 20 yıllık Süper Lig özleminin artık sona ermesini ve Demirspor’un şampiyon olmasını istediğini belirten Çelikcan, "Adanalı bütün vatandaşların beklentisi Adana Demirspor’un sezon sonunda Süper Lige çıkması yönündedir. Bu, şehrimizin sosyal, kültürel ve ekonomik olarak kalkınmasını sağlayacaktır’’ dedi.
Adana Demirspor 2. Başkanı İmam Gazali Hıradağı Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a Demirspor’a katkılarından dolayı teşekkür etti.
Bu arada, Başkan Çelikcan Adana Valisi Mustafa Büyük ile birlikte Demirspor Kulübünü ziyaret edip futbolculara başarılar diledi.