CHP Adana Milletvekili Adayı Zülfikar İnönü Tümer, CHP’ye emek veren partilileriyle bir araya geldiği toplantıda duygulu anlar yaşadı.
Bir kahvehanede kendisi için düzenlenen toplantıya katılan Tümer, burada sürprizle karşılaştı. CHP’de 1973-1977 yılları arasında 14. Dönem Adana milletvekilliği yapan babası Avukat Emin Bilen Tümer’in rahatsızlığına rağmen kahvehanede kendisini beklediğini gören Zülfikar İnönü Tümer, duygulu anlar yaşadı.
Babasıyla aynı dönemlerde CHP için çalışan partililerle de tek tek tokalaşan Tümer, “Çocukluğumda babamla birlikte gördüğüm tüm partililerimi yine bir arada görmekten dolayı inanın çok mutluyum. Gurur yüklüyüm. Beni bağrınıza bastığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlgi ve desteğinize kesinlikle layık olacağım” dedi.
Eski ve yeni partilileri bir araya getiren Hasan Çiçek ise “Genç kardeşimizin babası gibi başarılı olacağına inanıyoruz. Ağalara karşı mücadele eden Avukat Emin Bilen Tümer gibi oğlu Zülfikar İnönü Tümer’in de garibanın, yoksulun ve desteğe muhtaç insanların yardımına koşacağını biliyoruz” diye konuştu.