CHP Adana Milletvekili Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, CHP’nin projelerinin gerçekleştirilmesi için ülkede kaynak sorunu olmadığını söyledi.
Türkmen, Yüreğir ilçesindeki Sarıçam Mahallesinde yaptığı toplantıda, CHP’nin seçim bildirgesinde yer alan projelerin tamamının milli gelire yüzde 2.89 oranında yük olduğunu ifade ederek, “Bir iktidar; bir hükümet bu kadar küçük oranı da halkı için kullanmayacaksa, iktidar olmanın ne anlamı kalır? Üstelik bunu Cumhuriyeti kuran, halkın partisi söylüyor. ‘Bize kaynak yok; bu söylediklerinizi yapamazsınız’ diyen AKP’lilere, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, her yerde olduğu gibi Adana mitinginde de tek tek açıkladı. Yoksulluğu yok etmek için hepinizden desteklerinizi bekliyorum. Kendim için, CHP için değil, kendi geleceğiniz için bunu istiyorum” dedi.
Yüreğir İlçe Gençlik Kolları’nın da katıldığı toplantıya, mahalleliler tarafından da büyük ilgi gösterilirken, vatandaşlar CHP’nin ön seçimle birlikte halkın ilgisini kazandığını ifade etti.
Av. Elif Doğan Türkmen, CHP’nin Adana’daki mitingi ile ilgili de şunları söyledi:
“Adana’da birinci parti olacağımızı Kılıçdaroğlu’nun Adana’daki mitinginde bir kez daha kanıtladık. On binlerin Uğur Mumcu Meydanı’na akın ettiği mitingin, farklı kesimlerde de yankı bulduğunu biliyoruz. Hedefim; iktidar milletvekili olarak mecliste bulunmak. Bunu, memleketimin, vatandaşlarımızın sorununu çözebilmek adına istiyorum.”