Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin, “Engelsiz Adana Yolunda Vekiller Konuşuyor” etkinliklerinde milletvekili adayları engelliler ile buluşmaya devam ediyor.
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Engelliler Haftasına yönelik etkinlikleri kapsamında, Kent Konseyi tarafından düzenlenen toplantılarla, engelli vatandaşların sorunlarına çözüm aranıyor.
Geçtiğimiz günlerde ilk etabı AK Parti Adana milletvekili adaylarından Sosyolog Talip Küçükcan’ın konukluğunda gerçekleşen söyleşinin yeni konukları, CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut ve CHP Milletvekili adayı Müzeyyen Şevki oldu.
Adana Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen, Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan, Engelli Meclis Başkanı Ali Duran Karakaya ve Engelli Sivil Toplum Kuruluş üyelerinin de katıldığı söyleşide konuşan CHP Milletvekili adayı Müzeyyen Şevkin, “Engelli bireylerin daha yaşanabilir, daha sosyal olabilecekleri bir hayatta var olabilmeleri için üzerimize düşen görevi yapacağız” dedi.
"ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN PROJELER ÜRETİYORUZ"
CHP olarak engelli vatandaşlar için projeler geliştirdiklerini de ifade eden Müzeyyen Şevkin, “Engelli bireylere, 400 ile 600 Türk Lirası arasında destek ve eğitim katkısı, meslek alanlarında istihdam ve rehabilite merkezlerinin çoğalması gibi projeler üretiyoruz” şeklinde konuştu.
Engelli vatandaşların konut sıkıntılarının da kaydedildiği söyleşide, CHP Milletvekili adayı Müzeyyen Şevkin, verdikleri her sözün her zaman arkasında olacaklarını kaydetti.