Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, başarılı veteran judocuları makamında kabul etti.
Hadi, geçtiğimiz hafta Ankara’da gerçekleştirilen “Veteranlar Türkiye Ferdi ve Takımlar Judo Şampiyonası”nda madalya kazanan sporcular, Judo Federasyonu İl Temsilcisi Celal Cezayir Çiçek ile antrenör Yusuf Uncular’ı başarılarından dolayı tebrik edip, tişört armağan etti.
Kapılarının spor yapmak isteyen her yaştan insana açık olduğuna vurgu yapan Hadi, “Sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Gençlere örnek oluyorlar. Sporda yaşın önemli olmadığını kanıtladılar. İl Temsilcisi Celal Cezayir Çiçek ile Antrenör Yusuf Uncular’ın çabaları sayesinde judoyu istenilen seviyeye getireceğiz” diye konuştu.
Judo Federasyonu İl Temsilcisi Çiçek ise yapılan müsabakalarda ferdi olarak 8, takım olarak ta 2 madalya kazandıklarını söyledi.
Tesis ve malzeme konusunda desteğini esirgemeyen Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür eden Çiçek, “ Bizler burada judonun gelişimi için çaba gösteriyoruz. Başarı çıtamızı yükselmek hedefindeyiz. Yapılan müsabakalarda bir Türkiye şampiyonu, 3 tane ikincilik,4 tane üçüncülük elde ettik. Ayrıca takım sıralamasında ise 2 tane üçüncülük kazandık” dedi.
Dereceye giren ve ziyarete gelen sporcular şöyle:
73 kilo: Murat Kurt( üçüncü), 81 kilo: Mehmet Ali Yılmaz ( ikinci),Ayhan Gültekin ( üçüncü), Artı 81 kilo: Abdulkadir Tüfekli ( üçüncü), 90 kilo: Abdullah Tüfekli(ikinci), Murat Kabaklı ( üçüncü), Artı 90 kilo: Halit Yılmazel (ikinci), Artı 100 kilo: Cahit Başaran ( Türkiye Şampiyonu)
Ayrıca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mahmut Kır ’da ziyarette hazır bulundu.