Türk Kızılayı Adana Şube Başkanlığı’nın sürdürdüğü kan bağışı toplama kampanyasına Bilici Holding yöneticileri ve çalışanları da destek verdi.
Düzenlenen kan bağışı etkinliğine Bilici Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bilici, Başkan Vekili Tamer Bilici, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, yönetim kurulu üyesi Şaban Üçgül, Kan Bölge Müdürü Dr. Tunahan Demir, Dr.Ümit Tokgöz ve çok sayıda yönetici ve personel katıldı.
Kızılay’a desteklerinin her zaman süreceğini belirten Bilici Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bilici, " Kızılay ülkemizin kadim bir kurumu olarak önemli görevler yapıyor. Adana şubesi olarak da hayırlı işler yapıyorsunuz. Sizleri kutluyorum. Kızılay’a desteğimiz artarak devam edecektir” dedi.
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da yaptığı konuşmasında Bilici Holding’e teşekkür etti. Saygılı “Kızılay’ın bu anlamlı yürüyüşüne katkı koyan farkındalık oluşmasına destek veren Bilici Holding yöneticilerine, çalışanlarına ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederim.Kan sürekli bir ihtiyaç olduğundan bu tür etkinlikleri düzenli şekilde yapmaktayız. Bu çalışmalarımıza iş dünyası, STK’lar, tüm toplum kesimleri destek veriyorlar” diye konuştu.
Kan bağışı sonrası, kampanyaya sağladığı destekten dolayı Mehmet Ali Bilici’ye günün anısına plaket verildi ve Kızılay rozeti takıldı.