Seyhan Belediyesi 2014 yılı faaliyet raporu belediye meclisinin Nisan ayı son oturumunda görüşülürken rapor oy birliği ile kabul edildi.
Seyhan Belediye Meclisi Nisan ayı son oturumu Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yönetiminde gerçekleştirildi. Oturumda görüşülen 2014 yılı faaliyet raporu da oyladı. Raporun görüşmesi sırasında Başkan Karalar, kanun gereği yerini Meclis Başkan Vekili Yusuf Akıncı’ya bıraktı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, faaliyet raporu ile ilgili bilgi verdi. Yapılan görüşme sonunda faaliyet raporu meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Madde oy birliği ile kabul edildi.
Başkan Karalar, kürsüye gelerek meclis üyelerine hitaben bir teşekkür konuşması yaptı. Karalar, Seyhan Belediyesi Meclisinin önemli işler yapacağını ve efsane olacağını söyledi. Karalar, ”Ben Meclisime teşekkür etmek istiyorum. İlk kez bu meclisi yönettiğimde; belki de belediye tarihinin en iyi meclisi olacak demiştim. Bu meclisin önemli işlere imza atacağını söyleştim. Parti ayrımı gözetmeksizin her meclis üyesine 4 siyasi partiye de övgüler yağdırdım bu görüşümde aynen devam etmektedir. Örnek bir meclistir. Bu güne kadar kararlarımızın önemli bir bölümü oy birliğiyle geçmiştir. Bundan sonrada öyle olacaktır. Meclis iş yapmak niyetinde olacak her doğru kararın arkasında. Tabi ki eleştiri olacak. Ama eleştirilerin düzeyi bizim başarılı bir belediye olduğumuzu göstermektedir” ifadelerini kullandı.