Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kentin sahil ilçelerinden Karataş’ta muhtarlarla bir araya gelerek, her türlü sorunun çözümü için çalışmaya başlandığını ve ihtiyaçlar giderilene kadar durmayacaklarını açıkladı.
Karataş’ta önce muhtarlarla bir araya gelerek onların sıkıntı ve temennilerini dinleyen Başkan Sözlü, ardından Karataş Balıkçı Barınağı’nı temizleme çalışmalarını başlattı.
Karataş’ta görev yapan muhtarlarla öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Sözlü, muhtarlarla işbirliği içerisinde adaletli bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, “Karataş’ın gerek tarımsal üretimi, gerek balıkçılığı ve gerekse altyapısı için hep birlikte çalışıyoruz. Karataş’ta köylere bütün bağlantı yollarının ihalesini yaptık. Büyük kısmını bu yaz bitireceğiz. Her türlü altyapı hizmetlerinde, sahillerimizin korunmasında iş birliği içinde hareket ediyoruz. Balıkçılarımızın rızkını kazanırken yanlarında olmaktan zerre kadar tereddüt içerisinde değiliz. Memleket insanının sırt pek, başı dik durmasını için çalışıyoruz, mücadele veriyoruz” dedi.
Karataş Balıkçı Barınağı’nı temizleme çalışmalarını da başlatan Başkan Hüseyin Sözlü, “Kooperatif üyelerimizin başvurusunu değerlendirerek, Karataş Balıkçı Barınağı’nın temizliğini yapmaya başladık. Bundan sonra ihtiyaç olduğunda ve rutin olarak her beş yılda bir belediyemiz Karataş Balıkçı Barınağı’nı temizleyecektir. Balıkçımıza destek vermekten dolayı bahtiyarız” şeklinde konuştu.