Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı’nın (KAVAK) kuruluşunun yıldönümü görkemli bir gece ile kutlandı. Gecede KAVAK plaketleri sahiplerine verildi.
Adana’da yaşayan Kadirlililer, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunu ve KAVAK’ın kuruluşunu muhteşem bir gece ile kutladı. KAVAK Başkanı Melih Sarıkodal, geceye katılan tüm konuklara teşekkür ederek, “Her zaman söylediğimiz gibi, biz biriz, beraberiz ve diriyiz. 1995 yılında kurulan vakfımız bugüne kadar çok önemli hizmetlere imza attı. Üniversite eğitimi alan çocuklarımıza burs verdi. Hemşerilerin birbirleriyle olan diyaloğunu, bağlı kalmasını sağladı” dedi.
Hayal Balo Salonu’nda düzenlenen gecede Kadirli’nin ve vakfın tanıtımına, daha iyi şartlarda çalışmasına ön ayak olan kişi ve kurumlara KAVAK plaketleri dağıtıldı. KAVAK Genel Başkanı Adnan Sarıdoğan’ın da bir konuşmaya yaptığı geceye MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuhoğlu ile seçkin bir davetli topluluğu katıldı.