Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından milletvekili adayları seçim çalışmasına başladı.
Geçtiğimiz günlerde yapılan aday tanıtım toplantısı teşkilatlar nezdinde sinerjiye, partililer üzerinde heyecana dönüştüğü bildirildi. Yusuf Baş’ın ev sahipliğinde yapılan organizasyonun akabinde bütün adaylar sahaya çıktı. Birinci sıradan aday olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, İl Başkanı Yusuf Baş ile birlikte önce Vali Mustafa Büyük’ü, sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamlarında ziyaret ettikten sonra merkez ilçe teşkilatlarında partililerle kucaklaştı.
İl Teşkilatı’nın sabah başlayan ve gece geç saatlere kadar süren programda Karakaya kentin önde gelen STK’larını da ihmal etmedi. Ziyaret turunun kimi yerlerinde MYK Üyesi ve Milletvekili Muharrem Varlı, Milletvekili Adayları Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı, Sinan Gül, Adem Gündoğan, İsa Ayanoğlu ve İl Divan Heyeti de hazır bulundu. Adana Ticaret Odası Başkanlığı, Adana Esnaf Odaları Birliği, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, yanı sıra sanayi kuruluşlarından Karamut, Karteks, Ceylan Group, Atay Tarım’da ekonomi ve üretimin önündeki engeller konuşulurken; MHP kurmayları, birlikte yemek yedikleri işçilerin de sorunlarını dinlediler.
Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ve MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş’ın programı kapsamında, ayrıca şehir içinde caddelerde yürüyüş yapılarak vatandaşlarla sıcak temaslar kuruldu. Diğer yandan, 10’a yakın ayrı yerde vatandaşların taziyelerine de katılım sağlanarak, acılı ailelere başsağlığı dilendi.
MHP Adana İl Başkanlığı, ‘her eve, her gönüle’ girme hedefiyle önümüzdeki günler için büyük planlamalar yaptığını açıkladı.