Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, hizmette partili-partisiz ayrımı yapmadıklarını vurgulayarak “CHP’ye sadece altı oy çıkan bir köyü hizmete boğduk. Eğer partizanlık yapsaydık bu olmazdı” dedi. Çetin Türkiye’de “köylere de park yapan tek belediye olduklarının” altını çizdi.
HER KÖYE PARK YAPAN İLK BELEDİYE
Haziran ayının son Halk Günü’nde belediyecilik anlayışını anlatma ihtiyacı duyan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Mutlaka eşit, kesinlikle adil ve elbette yansız olacak” dedi. Geçen hafta gerçekleştirdiği köy gezileri sırasında yapılan hizmetleri yerinde görme olanağı bulduğunu belirten Başkan Çetin, “Artık bütün köylerimizde oyun gruplarının da olduğu, spor aletlerinin yer aldığı parklar var ya da yapılıyor. Türkiye’de köylerine de park yapan ilk belediye Çukurova Belediyesi’dir” dedi.
1 TEK OY ÇIKMASA DA YAPIYORUZ
Adını belirtmediği bir köyden, CHP adayı olarak kendisine sadece 6 oy çıktığına dikkat çeken Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Aslında hangi köy kime kaç oy vermiş diye bilmiyorum, bilsem de fark etmez. Sadece 6 oy çıkan bir köyümüze park yaptık, taziye ve muhtarlık evi yapıyoruz, imam lojmanı yapıyoruz yani hizmete boğuyoruz. Niye? Çünkü CHP’li de bizim, Ak Partili de bizim, MHP’li de bizim, HDP’li de bizim. Bir oy çıkmasa bile biz hizmet götürüyoruz. Aksi halde partizanlık olur” diye konuştu.
GENEL BAŞKANDAN TEVAZU DERSİ
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in düzenlediği Halk Günü’nde ‘tevazu dersi’ de verildi. Elini kaldırarak söz alan bir vatandaş, kendisini “Ben Kamuran Karaca, Çukurova ilçesinde oturuyorum; PTT Caddesi sakiniyim” diyerek talebini iletti. Karaca’nın konuşmasına Başkan Soner Çetin’in verdiği yanıt anlamlıydı: “Değerli Çukurovalılar, kendisini ‘Kamuran Karaca, PTT Caddesi sakini’ olarak tanıtan bu kişi Eğitim-Sen’in Genel Başkanıdır ve kendisi bu kadar mütevazıdır.”