TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, 55. yaşını canlı yayında kutladı.
Vedat Gündoğan’ın sunumuyla Adana TV’de canlı yayınlanan "Gündem" isimli programa konuk olan Ünüvar, seçimle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, vatandaşların sosyal medya üzerinden gönderdiği soruları yanıtladı. Saatler gece yarısını geçtiğinde, Ünüvar, televizyon ekibinin doğum günü sürpriziyle karşılaştı.
Canlı yayında stüdyoya getirilen pastanın üzerindeki mumları söndüren Necdet Ünüvar, hayatının en anlamlı doğum günlerinden birini yaşadığını belirterek, "6 Haziran benim doğum günüm, 7 Haziran da inşallah yeni Türkiye’nin doğum günü olur" dedi.
BİR SÜRPRİZ DE ÖĞRENCİLERDEN
Bu arada, Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Hekimevi Salonu’nda üniversite ve lise öğrencileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Ünüvar, gençlerle Türkiye’nin dünü, bugünü ve yarınını konuştu.
Ünüvar, Türkiye’nin, 29 yaş ortalamasıyla çok genç bir nüfusa sahip olduğunu, bu ortalamanın Avrupa’da 40’ın üzerinde olduğunu ifade etti. Genç nüfusun Türkiye için büyük avantaj olduğunu belirten Ünüvar, "Birikimli, donanımlı ve bu ülkeye daha uzun süre hizmet edecek genç nüfusun avantajlarını kullanmamız lazım” dedi.
Kahvaltı sırasında, öğrenciler ile Hekimevi çalışanları da pasta sürprizi yaparak, Ünüvar’ın doğum gününü kutladı.