AK Parti Adana Milletvekili Adayı Esra Yalvaç, AK Parti Hükümeti döneminde engelli vatandaşlar için hiçbir engel kalmadığını söyledi.
Beyazay Derneği Kozan Şubesi’nde düzenlenen Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılan Yalvaç, “Ben önce bir anneyim. Doktorum ve engellilerin ne olduğunu çok iyi anlayan bir kardeşinizim. Ne diyoruz engelsiz bir Türkiye diyoruz. Engelsiz bir Adana, engelsiz bir Kozan diyoruz. Çünkü gerçekten engelli kardeşlerimizin ne sıkıntılar çektiğine hem doktor olarak hem de anne olarak şahit oluyorum. Benim eşim de dört yıl önce bir trafik kazası geçirdi ve altı ay engelli oldu. O zaman engelli kardeşlerimizin kıymetini çok daha iyi anladık" dedi.
AK Parti’nin engellisine sahip çıktığını belirten Yalvaç, "Hastanelerimiz olsun, yolcu otobüsleri olsun, rampalar olsun toplumun her kesiminde devletimiz engellisine sahip çıktı. Ne yaptık rehabilitasyon merkezleri açtık, engellilerimiz için okullar açtık, her türlü imkanları onlara sunmaya ve hizmetleri vermeye çalıştık. Bu bize yetmez diyoruz. Biz diyoruz ki engellilerimiz için her şey feda olsun yeter ki onlar rahat etsin diyoruz. Neden mi çünkü bizim de yarın bir gün veya bir saat sonra ne olacağımız belli değil. Hepimiz birer engelli adayıyız. O yüzden diyoruz ki engellilere sahip çıkalım diyoruz. Engellilerimize yine AK Partimiz maaş bağladı. Hiç kimseye muhtaç olmasın dedi. Engellilerimiz bizim başımızın tacı diyoruz. Hepimiz el ele verelim engelsiz bir Türkiye, Adana ve Kozan için çalışalım diyorum" şeklinde konuştu.
Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Eğitim Bir Sen Kozan İlçe Temsilcisi Umut Gül, Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı İbrahim Öncü, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.