Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimleri için tüm teşkilat kademeleriyle özverili şekilde çalışmalara hız verdiklerini söyledi.
Yeşiltaş, her gün Seyhan’ın birçok mahallesinde seçim çalışmalarına yönelik toplantılar düzenlediklerini belirterek, “Biz teşkilat olarak seçim hazırlıklarımızı çok önceden yapmıştık. Şimdi tüm teşkilatlarımızla sahada, bu hazırlıkları ortaya koyuyoruz. Mahallelerimizde yaptığımız programlara tüm teşkilat kademelerimiz, milletvekili adaylarımızın katılımıyla vatandaşlarımızla bir araya gelmenin heyecanını yaşamaktayız. AK Parti kuruluşundan itibaren milletin büyük teveccühüne mazhar oldu. 3 Kasım 2002’den bu yana girdiği her seçimden zaferle çıktı. Kadrolarımız Türkiye’nin son 13 yılında elde ettiği büyük başarılara, rekorlara, gelişmelere imza attı. Yapılan bu büyük hizmetleri toplumun tüm kesimine iyi anlatmalıyız. Bu hizmetleri anlatmak için sivil toplum kuruluşlarıyla, kanaat önderleriyle, muhtarlarla bir araya geliyoruz” dedi.
7 Haziran Genel Seçimleri’ne yönelik birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Yeşiltaş, şöyle konuştu:
“Bizim bir derdimiz var, Adana’nın makus talihini yenmek istiyoruz. Halkımız maalesef yerel yönetimlerde beklediği ve hak ettiği hizmeti göremedi. Tek derdi evine ekmek götürmek olan işçiler işten çıkarıldı. Yerel seçimlerin üzerinden 1 yıldan fazla süre geçmesine rağmen vatandaşlarımızda hizmet noktasında ne beklentilerinin karşılığı ne de verilen sözlere dair bir umut kalmamıştır. Adana’da hedeflediğimiz seçim sonucuna ulaştığımızda İnşallah Adana’da yaşanan bu eksikliklerin milletvekillerimiz ve hükümetimizce tamamlanmasını sağlayacağız. Önümüzde büyük hedeflerimiz var. Bu nedenle Seyhan ilçe teşkilatları olarak tüm birimlerimizle performansımızı daha da artırarak yolumuza tam hız devam diyoruz.”