MHP Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz’ın merkez seçim ofisinin açılışı miting havasında gerçekleşti. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı açılışta coşkulu topluluğa hitap eden Seyfettin Yılmaz, “Allah’ın izniyle tek başına iktidara doğru yürüyoruz” dedi.
7 Haziran seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ortadan kaldırmak, Türk Milleti’ni bölmek isteyenlere karşı kurtuluş mücadelesi olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Türk Milleti; yolsuzluğa karşı, hırsızlığa karşı, tek adamlığa karşı, hukuksuzluğa karşı, toplumun ezilen kesimlerine karşı, Türk Devleti’nin bekası için 7 Haziran’da yeniden kurtuluş mücadelesi verecektir” diye konuştu.
Seyfettin Yılmaz’ın Reşatbey Mahallesi Stadyum Caddesi üzerindeki merkez seçim ofisinin açılışı partililerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla coşkuyla gerçekleşti. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı açılış töreni mitinge dönüştü. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Adayı Mevlüt Karakaya, İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçe belediye başkanları, milletvekili adayları, milletvekili aday adayları ve parti teşkilat yöneticilerinin de katıldığı açılışta Seyfettin Yılmaz vatandaşların ve partililerin sevgi yumağı içinde kaldı.
"ADANA ÜLKÜCÜ HAREKET’İN KALESİ"
Coşkulu kalabalığa hitap eden Seyfettin Yılmaz, geçen yıl 30 Mart’ta Adanalıların büyükşehir belediyesi ile 8 ilçe belediyesinin yönetimini MHP’ye emanet ettiğini belirtip, Ülkücü Hareket’in kalesinin Adana olduğunu ortaya koyduğunu vurguladı.
MHP’nin yereldeki iktidarının ülke genelinde hizmete gelmesinin zamanının geldiğini dile getiren Yılmaz, “Artık yerel yönetimlerle beraber ne lazım bize?. MHP’nin tek başına iktidarı lazım. Allah’ın izniyle tek başına iktidara doğru yürüyoruz” dedi.
"BÜTÜN HESAPLARI MHP’NİN ÖNÜNÜ KESMEK"
Türk Milleti’nin kendilerine büyük teveccüh gösterdiğini ve bunu görenlerin MHP’nin önünü kesmek için türlü oyunlar çevirdiğini belirten Yılmaz, şunları söyledi:
“Yıllarca içiçe oldukları teröristlere ‘terörist’ demeyi seçimlere 1,5 ay kala öğrendiler. Niye biliyor musunuz? Çünkü onlar da biliyor ki; MHP milletin kalbinde taht kurdu, gümbür gümbür geliyor. Bütün hesapları MHP’nin önünü kesmek. Ama biz inanıyoruz ki bu aziz millet, Kurtuluş Savaşı’nda yokluklar içinde, yiyecek ekmeği bile yokken yedi düvele karşı mücadelesini ortaya koydu. Atatürk’ün önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurdu. Şimdi 7 Haziran seçimlerine gidiyoruz. İşte 7 Haziran seçimleri de Türk Devleti ve Türk Milleti için ikinci bir kurtuluş mücadelesidir. Yolsuzluğa karşı, hırsızlığa karşı, tek adamlığa karşı, hukuksuzluğa karşı, haksızlığa karşı, toplumun ezilen kesimlerine karşı, Türk Devleti’nin bekası için 7 Haziran’da yeniden kurtuluş mücadelesi gerçekleşecektir. Şimdi sarayda toplantı yapmışlar. Bir hafta önce strateji belirlemişler. ‘MHP’nin önünü nasıl keseriz, neler yaparız’ diye. Ellerine geçirdikleri medya grubuyla, soydukları, çaldıkları paraları kullanarak, valileri, kaymakamları, devletin imkanlarını ortaya koyarak bu seçimi kazanmanın hesabını yapıyorlar. Ben buradan ifade ediyorum, onların arkasında yabancı güçler olabilir, onların arkasında sermaye grupları olabilir, onların yandaş medyaları olabilir, onlar devletin bütün imkanlarını kullanabilirler, ama bizim arkamızda Cenabı Allah ve Türk milleti olduğu sürece bütün bu oyunları bozacağız.”
"MİLLETİN KAFASINI BULANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR"
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Adayı Mevlüt Karakaya ise MHP’nin Anadolu’da şaha kalktığını, tek başına iktidara geleceğini, bunun görenlerin kirli oyunlarla milletin kafasını bulandırmaya çalıştığını söyledi. Karakaya, “Bugünlerde iktidarlarını kaybetmek üzere olanlar, kaybettiklerini anlayanlar, yine algı yönetimiyle insanların kafasını kurcalamaya çalışmaktadırlar. Birilerinin birileriyle, MHP’nin hiçbir zaman yan yana gelmesi mümkün olmayan siyasi partilerle koalisyon yapacağını söylüyorlar. Şundan emin olur ki; MHP ne gizliden, ne açıktan kimseyle koalisyon anlaşması yapmamıştır. MHP tek başına iktidara gelmek istiyor. Adana’dan Adanalı bir başbakan çıkaracağız. Siyasi liderler, parti liderleri içerisinde geçmişinde zerre kadar leke olmayan hemşehrimiz Adanalı Devlet Bahçeli, tecrübesiyle, çalışmalarıyla, birikimiyle, projeleriyle bunu haketti. Artık bizimle yürü Adana diyoruz. MHP Adana’da bir olduğunu gösterdi, inşallah devam ettirecek ve iktidar olacaktır” diye konuştu.
Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de birlik beraberlik mesajları verip, dayanışma içinde çalışmalar yürüterek MHP’yi sandıktan birinci parti olarak çıkarma sözü verdiler. Daha sonra Seyfettin Yılmaz ile birlikte MHP yöneticileri dualar eşliğinde açılış kurdelesini kesip, halkı selamladı.