Yüreğir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Yüreğir Belediyesi ekipleri Doğankent Mahallesi’nde hem asfalt kaplama çalışması yapıyor, hem de stabilize çalışması. Bahçelievler Mahallesi’nde sathi kaplama çalışması için temel serme çalışması devam ediyor. Doğankent Cumhuriyet ve Koza Mahallelerinde yeni imar yolları açılması ve stabilize çalışması devam ediyor. 2 ayrı ekip ise köy bağlantı yollarında çalışmalarını sürdürüyor.
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir’de 6 bin sokağın yüzde 90’ını tamamlandıklarını belirtti.
Göreve geldiği ilk günden buyana Yüreğir’de 20 yılda yapılandan daha fazla yol çalışması yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir’de 6 bin sokağın yüzde 90’ını tamamlandıklarını belirtti.
5 ayrı ekiple yol çalışmasının sürdürüldüğünü belirten Çelikcan, Yüreğir’de girilmedik mahalle kalmadığını söyledi.
"BÜYÜKŞEHİR’İN YAPMASI GEREKEN YERLERİ DE BİZ YAPIYORUZ"
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, köy bağlantı yollarının Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında olmasına rağmen yolların çok bozuk olması nedeniyle ve vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine köy yollarına da girmek zorunda kaldıklarını belirterek, "Ekiplerimiz köy bağlantı yollarında da çalışmalarını sürdürüyor. Bir ekibimiz Yunusoğlu- Doğankent arası köy bağlantı yollarında çalışırken, diğer ekibimiz ise Kayarlı, Şıhmurat, Sağdıçlı, Ağzıbüyük ve Çotlu köy bağlantı yollarında çalışıyor. Köylü vatandaşlarımız yakında hasada başlayacaklar. Amacımız vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerine yardımcı olmaktır" şeklinde konuştu.