Adıyamanlı yazar Suat Tekin’in kaleme aldığı “Sevmek Mutlu Ölmekmiş” isimli kitabı için imza günü düzenlendi.
İlk kitabı olan ‘Dördüncü Kadın’ın büyük ilgi görmesinden hemen sonra ikinci kitabı ile okuyucularının karşısına çıkan Suat Tekin, okuyucularının yoğun ilgisiyle karşılandı. Adıyaman’da, bir otelde gerçekleştirilen imza törenine yazarın yakınlarının yanı sıra birçok yazar ve okuyucu da katıldı.
İmza töreninde konuşan ve kitabına olan ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirten yazar Suat Tekin, “Bu eserde çok değerli yazarlarımızın büyük emekleri var. Kitabım baskıya girmeden önce değerli yazarlarımızla istişare içindeydim, bundan dolayı bu yazarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kitabın içeriği Anadolu insanını ve Anadolu coğrafyasını anlatıyor. Yayın evi tarafından da büyük ilgi gören bu romanımın yurt dışında da onlarca ülkede yayınlanması için görüşmelerimiz oldu. Kısa süre içerisinde ikinci kitabım olan “Sevmek Mutlu Ölmekmiş” 6 dile çevrilecek ve birçok ülkede satışa sunulacak. Bu benim için heyecan verici bir duygu. Bu heyecanımı siz değerli dostlarla paylaşmaktan son derece mutluyum. Tekrar imza törenimize katılan ve kitaba emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kitabın içeriğiyle ilgili konuşan katılımcılar ise, Adıyaman’da böyle önemli işleri başaran isimlere destek olunması gerektiğine vurgu yaparak, kitabın yazarı Suat Tekin’i kutladılar.