AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman’a Aktif Yaşam Merkezi kurulmasıyla ilgili projenin onaylandığını söyledi.
Adıyaman’ın engelleri bir bir aşmaya devam ettiğini vurgulayan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce, Adıyaman Aktif Yaşam Merkezi projenin onaylandığını açıkladı.
Ahmet Aydın yaptığı açıklamada, “AK Parti Hükümeti ve iktidarı, Adıyamanımıza hizmet noktasında her zaman olduğu gibi, her alanda durmadan yoluna devam etmektedir. Yine, Adıyaman ve hemşehrilerimiz için önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan ‘Adıyaman Aktif Yaşam Merkezi’nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce projesi onaylanmış bulunmaktadır.
Onaylanan proje ile toplam yapı alanı 18 bin 300 m2 olacak olan, Adıyaman Aktif Yaşam Merkezi, idari bölüm, sosyal eğitim bölümü, iş ve meslek eğitimi bölümü, destekleyici özel eğitim ve rehabilitasyon bölümü, sağlık üniteleri, açık spor alanlarından oluşmaktadır.
Adıyaman’da bu manada bir ihtiyaç daha karşılanmış olacaktır. Hemşehrilerimize hizmet verecek ve modern, gelişmiş, şehrinin her türlü ihtiyacına cevap veren bir Adıyaman olma yolunda engelleri bir bir aşmaya devam edecektir.
Özellikle ‘Engelliler Haftası’nı idrak ettiğimiz bu anlamlı günlerde; Adıyamanlı engelli kardeşlerimizin, ihtiyaç duyan saygıdeğer yaşlılarımızın böylesi bir eserle, sağlık, sosyal, istihdam ve eğitim anlamında kendilerini çok daha güvende hissedecekleri bir ortama kavuşacak olmaları hepimizi mutlu etmektedir.
Yıllardır sadece bakmakla yetinenlere karşı, başka hiçbir işle uğraşmadan sadece eser bırakma gayretinde olan AK Parti dün olduğu gibi bugün de yarın da yapmaya devam edecektir. Adıyaman Aktif Yaşam Merkezi için başta Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Ayşenur İslam, milletvekillerimiz, teşkilatımız ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.