AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Kemal Öner, Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) ziyaret etti.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Kemal Öner, CHP Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret ederek CHP Adıyaman İl Başkanlığına birkaç önce seçilen CHP Adıyaman İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi’ye hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yapılan ziyaretle ilgili açıklama yapan AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Kemal Öner; “Bu süreçte yani AK Parti’de milletvekili aday adayı olduğum günden bugüne, ilk defa bir siyasi partiyi ziyaret etmiş oluyorum. Sayın Tanrıverdi’ye il başkanlığı görevinde başarılar diliyorum. Fikirlerimiz ayrı olsa da hepimiz memleketimiz için çalışıyoruz. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni atanan il başkanı Abuzer Tanrıverdi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisini yakından tanıyorum. Duruşu ile her zaman takdir toplamıştır. Hem bir gazeteci hem de bir milletvekili aday adayı olarak bugün gerçekleştirmiş olduğum ziyaretimi anlamlı bulduğumu belirtmek istiyorum. Fazla söyleyecek bir şey yok, sağolsun kabul buyurdular, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten dolayı son derece memnun kaldıklarını belirten CHP Adıyaman İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi de, “Öncelikle bu ziyareti çok değerli ve anlamlı bulduğumu belirtmek istiyorum. AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Kemal Öner ve kendisine eşlik eden Gazeteci Orhan Karakaş’a teşekkür ediyorum. Bu ziyaret, şahsımı ve yönetimimizi çok mutlu kılmaktadır” diye konuştu.
Yapılan ziyaretin ardından AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Kemal Öner, CHP’den İl Genel Meclis Üyesi olan Mahmut Nedim Evli’yi yeni açmış olduğu iş yerinde ziyaret etti.
Yapılan ziyaretle ilgili konuşan İl Genel Meclisi üyesi Mahmut Nedim Evli de şunları söyledi: “Kemal Öner’i uzun yıllardır tanıyorum. Adıyaman’a emeği çok, inşallah çıktığı siyasi yolda da başarılı çalışmalar yapar. Yürekli bir kardeşimiz. Ben kendilerine hayırlı olsun diyorum başarılarının devamını diliyorum.”