AK Parti Adıyaman teşkilatı, mahalle ve köy başkanlarıyla 2015 yılı Haziran ayında yapılacak genel seçimlerle ilgili toplantı yaptı.
Halk eğitim müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya il, ilçe, belde, köy başkanları ve teşkilattan katılım oldu. İl eğitimcisi Birsen Aladağ tarafından mahalle temsilcisi eğitimi, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Mamiş tarafından sandık yönetimi konusunda sunum yapıldı. 615 mahalle-köy başkanlarının katıldığı toplantıda temsilcilere seçimle ilgili belge verildi.
Toplantıya AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen de katıldı. İl Başkanı Seyfettin Bilen yaptığı açılış konuşmasında, Türkiye genelinde AK Parti’nin köy, mahalle ve belde başkanlarına yönelik eğitim toplantıları yaptığını ifade ederek, “7 Haziran’da yapılacak seçimlerde bizlerin üzerine düşeni yapmak için birlik ve beraberlik içerisinde istişare etmek. İnşallah 7 Haziran seçimleri hem ilimize hem de ülkemize yeni bir dönem, yeni bir gelecek, yeni bir anlayış ve yeni bir hedef katkısı olacak. Bizim 7 Haziran 2015 seçimlerinde birbirimize kenetleyerek nefsi ve hissi duygularımızı bir kenara bırakarak mahallemizde, sokağımızda, komşumuza, akrabalarımıza, fert fert, kapı kapı dolaşarak insanlarımızdan oy isteyeceğiz” dedi.
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, bir tek oyun bile çok önemli olduğunu ve sandığın sağlama alınması gerektiğini aktardı.
Aydın konuşmasında, “Eğer ki biz bugün sizleri başı dik ve alnı açık bir şekilde temsil edebiliyorsak, sizlerin iradenizi yok etmeye kalkışan her türlü şer güçlere karşı dik durabiliyorsak, sizlerin dua ve destekleriniz sayesindedir. 12,5 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde yapılamaz denilenleri, hayata geçirilemez denilenleri hep birlikte yaptık ve hayata geçirdik. Bana 12 yıl önce bugünkü yapılanlar yapılacak denilseydi, inanmakta zorluk çekerdim. Ama çok şükür bunları hep beraber başardık” diye konuştu. Ekonomi, eğitim, ulaştırma, sağlık gibi alanlarda devrim niteliğinde projeleri hayata geçirdiklerini anlatan Aydın, şunları söyledi: “Seçim sandıkta kazanılır. Sandıklar, bir partinin bir milletin namusudur. Tek partili CHP zihniyeti döneminde o sandıkların başına neler geldi. Ama çok şükür, bugün milletin iradesi sandığa yansıyor. Hepimiz ne kadar çalışırsak çalışalım, eğer ki sandığa sahip çıkamazsak bütün kazanımlarımız ve emeklerimiz boşunadır. Seçime 3 ay kaldı. Hep birlikte birbirimize kenetlenerek, gece gündüz demeden, çalmadığımız kapı ve sıkmadığımız el kalmasın. Eğer ki biz belirli bu hedeflere ulaşmayı istiyorsak, ülkemizde istikrarın devamını sağlamayı ve yeni bir anayasa sahip olmayı istiyorsak, 7 Haziran 2015 seçiminde Türkiye’de toplam 400 milletvekili, Adıyaman’da ise 5-0 yapmak zorundayız.”