Ali Dağı mesire alanına (Mahmut El Ensari) yapılan piknik masaları ve oturma gurupları tahrip edildi.
Adıyaman Valiliği ve İpekyolu Kalkınma Ajansı’nın mali desteği ile finanse edilen Ali Dağı mesire alanında tuvaletler, çeşmeler, kurban kesim yeri ile bulaşık yıkama yerlerinin yapımına iki yıl önce yapılmıştı. İki yıl içerisinde Ali Dağı mesire alanının modern bir mesire alanına çevrilmesi amacıyla 2 bin dönümlük alanda park alanı, çocuk oyun alanları, piknik masaları, kamelya, tuvaletler, kurban kesim yerleri ve bulaşık yıkama yerlerinden oluşan modern bir mesire alanı yapılmıştı.
Ali Dağı mesire alanına 100’ün üzerinde çöp konteynırı ve 400 adet piknik masası yerleştirdi. Yerleştirilen piknik masalarından bazıları vatandaşların duyarsızlığı ve görevlilerin ilgisizliğinden dolayı kırıldı.
Mesire alanında güvenliğin olmamasından dolayı piknik masaları kırılırken, tuvaletler ve çeşmeler bakımsızlıktan dolayı zarar gördü.
Mesire alanında ki kırık masaları gören duyarlı vatandaşlar ise, yetkililerin buralara yaptığı yatırımların takipçisi olması gerektiğini ve devletin mallarının bu şekilde tahrip edilmesine müsaade edilmemesi gerektiğini ifade ettiler.