Adıyaman Yunus Emre Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi sosyal ve kültürel etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek ‘Münazara Günleri’ düzenlendi.
Adıyaman Yunus Emre Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri sosyal ve kültürel etkinliklere devam ediyor. Okul Müdürü İmam Şimşek, öğrencilerin fikri, sosyal ve kültürel yönden geliştirmek amacıyla bu tür etkinlikleri düzenlediklerini belirtti.
İmam Şimşek, “Okulumuzda bu tür etkinlikleri sistemli ve etkili bir şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Münazara Günleri ile öğrencilerimizin okuyup inceleme, konuşma yeteneğini geliştirme, düşünceler arasında bağ kurabilme, savunmalarla düşünme yeteneğini besleme yönlerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu etkinliğimiz münazara ile münakaşa arasındaki farkın anlaşılması bakımından da önemlidir. 9. Sınıflar arası düzenlediğimiz münazara günlerinde 5 şube yarıştı. Öğrencilerimiz takdire değer bir performans sergilediler. Yarışmalar sonunda 9/B sınıfı birinci oldu. Bu konuda gayret gösteren başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimize ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.