Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, Gençlik Merkezini ziyaret ederek, burada açılan kursları gezip, Adıyamanlı gençlerle buluştu.
Altınşehir mahallesinde bulunan Gençlik Merkezini ziyaret eden Beyhan Demirtaş’ı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfi Ahmet Bağcı ile Gençlik Merkezi Müdürü karşılayarak, gençlik merkezinde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Gençlerle buluşan Demirtaş, gençlik merkezindeki çalışmaları birebir yerinde görme fırsatı bularak gençler için çok güzel bir ortam oluşturulduğunu belirtti. Ebru sanatına ilgi duyduğunu belirten Demirtaş, ziyarette ebru çalışması da yaptı.
Gençlerle sohbet eden Demirtaş, “Gençlik merkezimiz fiziki ortamıyla gençlerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımda ve ruh dünyalarına estetik bir bakış sunabilecek bir görünümdedir. Gençlik merkezimiz, gençlerin okul dışındaki zamanlarını daha verimli geçirmelerini, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda kültür, spor ve sanat faaliyetlerinde bulunmalarını, sosyal, mesleki ve kişisel gelişimlerini sağlamak amacıyla her türlü faaliyetini sürdürmekte ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını ve daha faal bireyler olarak yetişmesini sağlayarak birlik, beraberlik ve paylaşım bilinci yüksek bireyler yetiştirmeyi amaç edinmektedir” dedi.