Adıyaman Valiliğinin düzenlediği Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında Kahta Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. İlkan Ali Olgunoğlu, Bostanlı Ortaokulu’nda kendi hayat hikayesini, başarı öyküsünü ve öğrencilere başarılı olmak için neler yapmaları gerektiğini anlattı.
Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı olan Bostanlı Ortaokulu Kahta Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve Öğretim görevlileri ile personelleri tarafından ziyaret edildi. Erdemli Birey ve Başarılı Birey Projesi kapsamındaki ziyarete Kahta Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç Dr. İlkan Ali Olgunoğlu öğretim görevlileri Yrd. Doç Cavidan Gül Varış, Yrd. Doç. Dr. Enin Artar, Yrd. Doç. İsmail Ukav, Öğr. Gör. Nihat Dinç, Öğrt. Gör. Serdar Yılmaz ile personelleri katıldı.
Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında Bostanlı Ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelen Kahta MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali İhsanğlu, öğrencilerle bir süre sıcak sohbetler kurduktan sonra, öğrencilere kendi hayat hikayesini ve yapmış olduğu başarılı çalışmalardan bahsetti. İhsanoğlu, öğrencilere yaşamlarında başarılı olabilmeleri konusunda neler yapabileceklerini ve nasıl bir yol izleyebilecekleri konusunda bilgiler verdi.
Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nihat Dinç tarafından okul öğrencilere total sattion hassas ölçüm aleti tanıtıldı. Öğrenciler total sattion hassas ölçüm aletini kullanarak ölçümlerin nasıl yapıldığı hakkında bilgilendirdi. Genç gerçekleşen ziyaretle ilgili yaptığıma açıklamada, “Adıyaman Valiliği tarafından yürütülen’ Erdemli ve Başarılı Birey Projesi’ kapsamında okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizde büyük bir farkındalık yaratıp küçücük dünyalarına ışık oldunuz. Varlığınızla öğrencilerimize yalnız olmadıklarını gösterdiniz. Çıktığımız kutsal eğitim yolunda bizi yalnız bırakmadığınız teşekkür ederim" dedi.
Kahta Meslek Yüksek Okulu tarafından getirilen kitap ve hediyeler öğrencilere dağıtıldı.