İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, Sincik ilçesini ziyaret ederek Sincik İlçesinde 12 derslik okul yapma sözü verdi.
Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut tarafından ilçe merkezinde karşılanan İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, Sincik Belediyesini ziyaret ederek, ilçede inşası devam eden içme suyu irsaliye hattı inşaatı hakkında Belediye Başkanı Mehmet Korkut’tan bilgi aldı. Dedeoğlu, İçme suyu irsaliye hattının inşasının devam ettiğini belirterek, bu yıl içerisinde Sincik ilçesinin temiz içme suyuna kavuşacağını söyledi.
İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut’un talebi doğrultusunda ilçede 12 derslik bir ilköğretim okulu yapma sözü verdi. İlçe Merkezinde bulan Atatürk ilk-ortaokulunda incelemelerde bulunan Dedeoğlu, bu binanın yerine yeni bir okul binası yapacaklarını belirterek, "Türkiye’nin farklı bölgelerinde okul yapmaya çalışıyoruz, öğrenci yurdu yapmaya çalışıyoruz. Sincik gibi gerçekten ihtiyaç olan yerlere yapmaya çalışıyoruz. Okul yapmak için yer seçimi yaparken bizzat ben kendin gidip görüyorum. Zevkle gidip temelini atıyoruz ve zevkle gidip açılışını yapıyoruz. İnşallah Sincik’e de bir okul yapacağız. Tabi biz banka olduğumuz için yaptığımız okulları bir sosyal sorumluluk projesi olarak bağış şeklinde yapıyoruz. Sincik’e bugün geldik gördük, buraya en kısa zamanda mimarisi güzel bir okul yapacağız" dedi.