Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Öz, Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Yapılan ziyarette açıklamada bulunan Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Öz, Adıyaman’da sağlık alanında yapılan hizmetlere değindi.
Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında bilgi veren Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Öz, “400 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hizmete açmak için gecemizi gündüzümüze katarak, çalıştık. Sağlık Bakanlığımız ilimizde dev bir projeyi hayata geçirdi. Bundan yıllar evveliyle bugünleri kıyasladığımızda sağlık alanındaki farklılar görülmekte. 10 yıl önce ilimizde birkaç tane ambulans varken, bugün bu sayı büyük bir oranla artmış durumda. Bizler halkımıza hizmetin en iyisini sunmak için bütün sağlık çalışanlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Amacımız halkımıza hizmetin en iyisini sunabilmektir. Halkımız olumsuz bir durumla karşılaştıkları vakit, bu durumu bizlere iletsinler. Halkımızın hizmetin en iyisini alması için var gücümüzle çalışıyoruz. İlimizde sağlık alanında eksiklerimiz olduğu takdirde bu eksikliklerimizi mutlaka gidereceğiz. Halkımıza her zaman kapımız açıktır. Adıyaman’da 400 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hizmete girmesiyle artık daha geniş bir alanda hizmet vermekteyiz. Bu hastanemizin hizmete açılmasıyla birlikte halkımız sağlık alanında önemli bir hizmeti almaktadır” şeklinde konuştu.
Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat ise, Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Öz’ün ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Adıyaman’da, sağlık alanında önemli gelişmelerin hayata geçtiğini ve bu projeler arasında özellikle 400 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yer aldığını ifade etti.