Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2014-2015 eğitim ve öğretim yıllı yıldız kızlar ve erkekler futbol grup müsabakaları Altınşehir mansur yardımcı futbol sahasında devam ediyor.
18 - 20 Nisan 2015 tarihleri arasında Futbol Grup Müsabakalarına Yıldız Kızlar Kategorisinde Adıyaman, Mardin, Adana, Kahramanmaraş, Kilis, Hatay, Şanlıurfa, Şırnak ve Gaziantep yarıştı.
Yıldız Erkekler kategorisinde ise, Adıyaman, Adana, Elazığ, Hatay, Osmaniye, Tunceli, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Mersin ve Malatya olmak üzere 14 ilden 370 sporcu katılarak mücadele etti.
Adıyaman’da spor anlamında büyük organizasyonların gerçekleştirildiğine dikkat çeken Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı; “Gerek Bölgesel gerekse Ulusal organizasyonlara ev sahipliği yaparak ilimizin spor alanındaki yerini her geçen gün biraz daha güçlendiriyoruz. Gerçekleştirilen her farklı spor organizasyonu ile sporcularımız profesyonel olmak yolunda daha azimli bir çalışma temposu içerisine giriyor. İlimizde 3 gün sürecek olan ve büyük bir çekişme ile devam eden Futbol Müsabakalarına katılan tüm illerimizin sporcularına başarılar diliyorum” dedi.