Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Fatih, Ferhatlar ve Mimar Sinan Öğrenci yurtları tarafından geliri fakir öğrenciler yararına kermes açıldı.
Gölbaşı Belediye Parkında açılan kermese AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Adnan Boynukara, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AK Parti ilçe Başkanı Nizami Yancar, İl Genel Meclis Üyesi Emrullah Kara, kamu kuruluşları müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Okunan Kuran-ı kerim’in ardından açılışı yapılan kermesin açılış konuşmasını yapan Yurtlar Müdürü Abdurrahman Gültekin yaptığı konuşmada, “İlçemizde bulunan yardıma muhtaç olan öğrencilerimiz için yardım kermesi düzenledik. Kermesimizde, gönüllü vatandaşlar tarafından hazırlanan yiyecekler ve el sanatları ürünleri satışa sunuldu. Bilindiği üzere her yıl öğrencilerimiz ihtiyacı olan öğrencilerimiz için bu yardım kermesini düzenliyoruz. "Bizim görevimiz ‘Hizmet nimettir’ anlayışı ile yardıma muhtaç olanlar ile yardım etmek isteyenler arasında köprü olmaktır. Bu kermesten elde edilen gelirlerle öğrencilere yardımlarda bulunuyoruz. Yapılan iyilikler inşallah Allah katında en yoğun şekilde karşılığını bulur. Kermesimize gelen Tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Yapılan konuşmalardan sonra açılışı yapılan kermeste stantları gezen protokol üyeleri, Yurtlar Sorumlusu Abdurrahman Gültekin’den bilgi aldı. AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Adnan Boynukara ile Belediye Başkanı Yusuf Özdemir stant görevlilerine ve vatandaşlara kırmızı gül hediye ettiler.