Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi, Adıyaman’da, uzun süredir verdiği hizmetlerle beraber bir birinde farklı yeniliklerine devam ediyor.
Uzun süredir verdikleri hizmetiler ve yapacakları yeniliklerden bir bir bahseden Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Dal, “Gaziantep’ten gelerek Adıyaman’a ilk olarak özel hastane yatırımını yaptık. Yaklaşık olarak 3 yılımızı tamamladık. Her gün hastanemiz gelişmeye devam ediyor. Her geçen gün hastanemize yeni branşlar ve yeni üniteler açmaya devam ediyoruz. 2015 yılı içerisinde bizim yeni olarak diş polikliniği açtık, tomografi cihazlarımızı yeniledik. Çocuk branşımız 3’e çıktı. Kadın doğum branşımız bir tane daha arttı. Fizik tedavimizi yenileyip büyüttük. Yeni doğanımız hastane ilk açıldığında 8 yataktı ve şuan 21’e çıkarttık. Cerrahi ve koroner yoğun bakımlarımıza 4 yatak olarak hastanemizi açmıştık şuan 6 genel cerrahi ve 5 koroner olarak 11 yatağa çıkardık. Hastanemizi toplam olarak 31 yatak olarak açmıştık şuan bu sayı 67 yatağa çıktı. Bu yılın sonuna kadar bu yatak sayısını 100 yapmayı hedefliyoruz. Bununla ilgili olarak inşaat çalışmalarımız olacak, hastanemize ek binalar yapacağız. Hastane alanlarımızı ciddi bir şekilde büyüteceğiz. Yılsonuna kadar plastik cerrahi ve gastro cerrahilerini de açmayı düşünüyoruz. Adıyaman’da olmayan branşları getirelim vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı düşünüyoruz. VİP odaları ile ilgili olarak yenilikler yaptık. Besni ve Kahta ilçelerimize ücretsiz servislerimiz devam ediyor. Ve bir aya kadar Gölbaşı ilçemize de ücretsiz servis hizmeti getirmeyi düşünüyoruz. Kahta ilçemizde farklı çalışmalarımız farklı yatırımlar yapmayı düşünüyoruz. Besni ve Gölbaşı ilçelerimizde farklı lokasyon girişimlerimiz olacak.
Adıyaman halkı gerçekten ciddi anlamda bizim markamızı ve hizmetimizi benimsedi. Her geçen gün hastanemizin hasta sayısı artmaktadır. Ve hizmet kalitemiz de her geçen gün artmaktadır. Şuan için Adıyaman içerisinde Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi markası oluşmaya başladı. Adıyaman batıya doğru büyüyor ve bizde bunu göz önünde bulundurarak yatırımımızı bu şekilde yapmıştık. Bugünler hastanemizin lokasyonunun çok iyi olacağını ve çok iyi noktalara geleceğimizi düşünüyoruz. Adıyaman’da, bir sıkıntımızda şudur, Adıyaman halkının yüzde 40’ın üzerinde yeşil kartı var. Yeşil kart hastanemizde kabul edemediğimizden dolayı bütün halka ulaşamıyoruz. Bundan dolayı da bir sıkıntı içerisindeyiz. İleriki zamanlarda Sağlık Bakanlığının alacağı karar ile inşallah bütün Adıyaman halkı ile kucaklaşabileceğimizi düşünüyoruz. Gece poliklinik hizmetlerinde şuan çocuk polikliniklerimiz geceleri de hizmet vermektedir. Diğer branşlarımız için ise, eğer talep olursa vatandaşlarımıza böyle bir hizmeti de seve seve yapmaya hazırız” şeklinde açıklamalarda bulundu.