AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı İbrahim Halil Fırat, Cumhurbaşkanlığı seçiminde şampiyon ilçe olan Sincik’i ziyaret etti.
Sincik ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen İbrahim Halil Fırat, yeni Türkiye yolunda ikinci yarı için destek istedi. İlçe merkezi ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen İbrahim Halil Fırat, sıcak bir sohbet eşliğinde seçim sürecini ve ilçe vatandaşların sıkıntılarını dinledi.
Sincik halkının kendilerini hiç mahcup etmediklerini belirten Fırat, “Bugün, şampiyon ilçemiz olan Sincik’i ziyaret ettik. Muhabbet havasında keyifli bir gün oldu. Sincik halkı hizmetten memnun ve Sincik ilçemiz daha çok hizmeti hak ediyor. İnşallah Yeni Türkiye yolunda daha nice hizmetlere imza atacağız. Sincikli vatandaşlarımızda oyunun farkındalar ve hiçbir şekilde bu kirli senaryolara taviz vermeyecekler. Bizler de var olduğunca tüm gücümüzle onların yanlarında olacağız. Bu ülke hepimizin, hep birlikte omuz omuza vererek Yeni Türkiye’yi beraber kuracağız. Ben Sincikli kardeşlerimin sandıkta mührü şer odaklarına değil, hizmeti ayaklarına getiren AK Parti’ye vuracaklarına inanıyorum” dedi.
Fırat, daha sonra Kahta ilçesine gelerek, ilçe teşkilatı ile koordineli şekilde çalışarak, akşam Kahta ilçesinde miting düzenlediler.