AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman merkez ve ilçelerinde modern emniyet hizmet binaları ve lojmanlarının yapılacağını dile getirdi.
Adıyaman halkının her alanda en kaliteli hizmete alabilmesi için gayretlerinin sürdüğünü dile getiren Ahmet Aydın, emniyetin hizmet binaları ve lojmanlarını 2015 yılı yatırım programına alındığını kaydetti.
Ahmet Aydın, “Adıyaman Merkez 60 Daireli Polis Lojmanları, Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası, Çelikhan İlçe Emniyet Amirliği Hizmet Binası ve Lojmanları, Gerger İlçe Emniyet Amirliği Hizmet Binası ve Lojmanları 2015 yılı yatırım programına alındı.
Yapılacak olan bu tesislerle, Adıyaman ve ilçelerimizin bir kamu gereksinimi daha giderilmiş olacaktır. Fiziki ortamların tamamlanmasının ardından en modern ve teknolojinin hakim olduğu ekipmanlarıyla Adıyaman’ın, ilçelerinin ve değerli hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır.
2015 yatırım programına alınan emniyet hizmet binaları ve lojmanlarının şimdiden huzurun ve barışın şehri güzel Adıyamanımıza ve en büyük emniyeti olan hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını temenni eder, emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım” dedi.