Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, beraberinde İl Sağlık Müdürü Dr. M. Emin Taş, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Öz ve diğer yetkililerle birlikte bitirilerek iç donanımı yapılan 400 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.
Hem hastaların hem de refakatçilerin huzuru ve rahatı için her şeyin düşünüldüğü ve odalarının iç dizaynının buna göre yapıldığı yeni hastanenin hizmete sunulmasıyla birlikte hastalarına otel konforunda sağlık hizmeti verilmesi bekleniyor.
Hastanenin ünitelerini gezerek incelemelerde bulunan Vali Mahmut Demirtaş, hastanenin mevcut durumu ve devam eden iç donanımıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı. 400 yataklı devlet hastanesinin Mayıs ayında hizmete sunulması amacıyla hazırlıkların seri bir şekilde devam edildiğini belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Hastanemiz, müştemilatlı bir acil servis ve bütün birimleriyle gelişmiş tıp teknolojisinin en son imkânlarını içerisinde barındıran bir sağlık tesisine sahiptir. Hastanemizin faaliyete geçmesiyle birlikte hastalarımıza daha nezih ve daha geniş bir ortamda sağlık hizmeti sunulmuş olacaktır” dedi.