MÜSİAD tarafından, Adıyaman’da 350 kişiyi istihdam eden ve bu sayıyı bin kişiye çıkartacak olan Assistt Çağrı Merkezi Genel Müdürü Ali Dülgeroğlu’na, teşekkür plaketi verildi.
MÜSİAD Adıyaman Şubesi tarafından düzenlenen program ile Assistt Çağrı Merkezi Genel Müdürü Ali Dülgeroğlu’na teşekkür plaketi verildi. TPAO sosyal tesislerinde gerçekleşen etkinliğin açoş konuşmasını yapan MÜSİAD Şube Başkanı Şerif Yıldırım, “22 bölgede faaliyet gösteren Assistt Çağrı Merkezi Genel Müdürü Ali Dülgeroğlu’nu ağırlamaktan onur duyuyoruz. Adıyaman’a katkı sunan istihdam sağlayan firmalara MÜSİAD olarak bundan sonra aylık peryodik bu etkinliği düzenleyeceğiz. Hem onure etmek adına hem de Adıyaman’a istihdamı teşvik etmek adına plaket vermek için davet ettik. Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.
Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise konuşmasında, “Türkiye genelinde 12 bin kişiye iş kapısı olan Assistt şuanda 350 kişiyi çalıştırıyor. İstihdam sayısını arttırmak için bizden yer talepleri oldu. OSB’de bir yer tahsis ettik. En kısa sürede inşa ederek, sayıyı kademeli olarak bine çıkartacaklar. OSB konusunda yer konusunda bizlere yardımcı olan Valimize çok teşekkür ediyorum. Adıyaman’ın her sorununun çözümü için çalışıyor” dedi.
Vali Mahmut Demirtaş ise, “Çok ciddi bir yatırım yapıyorlar, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Buranın açılmasında Ahmet Aydın beyin çok katkısı oldu. İnşallah yakın bir zamanda proje bitirildikten sonra, kaynağını temin edip, binasını yapacağız. Hizmet binasını yaptıktan sonra istihdam alanı açılacak. Bu yatırımı yaptıkları için şirket yetkililerine, siyasilere ve MÜSİAD yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.
Assistt Çağrı Merkezi Genel Müdürü Ali Dülgeroğlu ise, Adıyaman’da ilk etapta 270 kişiyle istihdam ettikleri sayının 350’ye yükseldiğini belirterek, yer sıkıntısının giderilmesinden sonra kademeli olarak bu sayıyı bine yükselteceklerini aktardı.
Etkinliğe Vali Mahmut Demirtaş, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Assistt Çağrı Merkezi Genel Müdürü Ali Dülgeroğlu, MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri katıldı.