Adıyaman Öğrenci Servisleri ve Personel Taşıyıcıları Derneği gerçekleştirilen tören ile açıldı.
Eskisaray Mahallesi Rahmi Gürpınar Caddesi Kız Meslek Lisesi yanında gerçekleştirilen açılışa AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Halil Fırat, Dernek Başkanı Ferhat Olgun, servis şoförleri, STK temsilciler ve siyasiler katıldı.
Açılış kurdelesini AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı İbrahim Halil Fırat, Dernek Başkanı Ferhat Olgun ve davetliler kesti.
Dernek Başkanı Ferhat Olgun, derneği açmak için yıllarca çaba sarf ettiklerini ve uzun uğraşlar neticesinde hedefe ulaştıklarını belirterek, “Amacımız ilimizdeki servis şoförlerini ve personel taşıyıcılarını bir çatı altında toplamaktır. Burada esas olan birliktelik ve kardeşliktir. İnşallah burada arkadaşlarımız ile el ele vererek başta öğrencilerimiz olmak üzere insanımıza daha sağlıklı ve kaliteli hizmet verebilmektir. Buraya gelerek bizleri onurlandıran tüm davetlilerimize candan teşekkür ediyorum. İnşallah üye sayımız her geçen gün biraz daha artacak. Şu an yüze yakın üyemiz ile hizmetteyiz. Derneğimizin kapısı tüm vatandaşlarımıza açıktır” dedi.
AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Halil Fırat ise, derneğin amacına uygun hizmet ettiği taktirde Adıyaman’a güzel hizmetler vereceğini belirterek “Sonuçta bu arkadaşlarımız insan taşıyorlar. Bence olması gereken bir oluşumdu” dedi.
Adıyaman Öğrenci Servisleri ve Personel Taşıyıcıları Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Genç ise, amaçlarının tüm Adıyaman halkına hizmet vermek olduğunu kaydederek, “İnşallah güzel bir oluşum olacağız. Gerek şoförlerimizin gerekse de taşıdığımız canların sorumluluğunu üstlenmeye talibiz” dedi.
Çok sayıda servis şoförünün katıldığı açış konuşmaların ardından, dernek üyeleri toplu fotoğraf çektirerek, birlik beraberlik mesajı verdiler.