Adıyaman Emniyet İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen uçurtma şenliğine onlarca öğrenci ve öğrenci aileleri katılırken, şenliğe katılan öğrenciler oldukça eğlendi.
Adıyaman Emniyet İlköğretim Okulu tarafından okul yakınlarında çocuklar için güvenilir hale getirilen bir arazi içerisinde düzenlenen uçurtma şenliğinde velileri ile beraber uçurtma uçuran çocukların mutlulukları yüzlerine yansırken, öğrenci velileri ise, bu tür etkinliklerin zaman zaman yapılması gerektiğini belirttiler.
Oldukça eğlendiklerini belirten öğrenci ve öğrenci velileri, “Böyle bir etkinliğin yapılması bizleri oldukça çok sevindirdi. Doyasıya eğlendik ve oldukça mutlu olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.
AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ise, yapılan etkinlikten dolayı keyif aldığını belirterek, “Gerçekten buraya geldim çok sevindim keyif aldım. Seçim sürecinin baskın havasından biraz uzaklaşmış oldum. Çok cıvıl cıvıl bir alan olmuş burası. Çocuklarla birlikte o heyecanı o coşkuyu o sevgiyi, sevinci görmek çok keyif verici siyaset stres yok” şeklinde konuşarak açıklamalarda bulundu.
Uçurtma şenliğine AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayları, STK temsilcileri, dernek başkanları, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Şube Müdürlüğü polis ekipleri, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği polis ekipleri, öğretmenler, okul idarecileri, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.