Adıyaman Eskisaray Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen kıyafet defilesinde, tasarladıkları kıyafetleri tanıtan öğrenciler, profesyonel mankenleri aratmadı.
Adıyaman Eskisaray Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yılsonu etkinlikleri kapsamında kıyafet defilesi düzenlendi. Öğrenciler tarafından tasarlanan ve sergilenen 40 adet kıyafet salonda bulunan onlarca kişinin büyük beğenisini kazandı.
TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen kıyafet defilesinde, yaklaşık bir ay boyunca kendi tasarladıkları bir birinden şık kıyafetleri giyen öğrenciler sahneye çıktı. Tasarladıkları kıyafetleri gösteren öğrencilerin yürüyüşleri, duruşları adeta profesyonel mankenleri aratmadı.
Kıyafet defilesi, halk oyunları gösterisi ve roman havası oyunlarının bulunduğu programa Vali Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat’ın eşi Ayşe Fırat, kadın STK temsilcileri, dernek başkanları, okul idaresi, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Birbirinden güzel kıyafetlerin sergilendiği defile, salonda bulunan onlarca kişinin büyük beğenisini kazandı. Yaklaşık birkaç saat süren defile sonrasında Vali Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş ile AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat’ın eşi Ayşe Fırat’a, desteklerinden dolayı hediyeler takdim edildi.