Adıyaman Emniyet Müdürlüğü’nün ‘Her Yaşta Yanınızdayız’ Projesi kapsamında polisler öğrencilerle bir araya geldi.
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından anaokulu öğrencilerine polis kıyafeti giydirilerek, Beşpınar mesire alanında birlikte etkinlik düzenlendi. Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner’in de katıldığı etkinlikte, öğrenciler parkta oynayarak gönüllerince eğlendiler.
Proje açılış etkinliğinde 75 anaokulu öğrencisi ve müzik kursuna katılacak 45 öğrencinin katılımı ile yemek ikramında bulundu. Etkinlikte öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Her Yaşta Yanınızdayız’ Projesi kapsamında polislerin Adıyaman’da ki 56 anaokulunda öğrenim gören 4 bin öğrencinin ziyaret edilerek polisin tanıtımı ve basit güvenlik tedbirlerine ilişkin sunumlar yapılacağını kaydetti.
Proje kapsamında belirlenecek olan 2 ayrı animasyon filminin anaokulu öğrencilerine izlettirileceğini ifade eden Salmaner, öğrenciler ile birlikte suça karşı duyarlı, çeşitli sosyal etkinlik ve aktiviteler düzenlenerek öğrenci ve velilerin bilinçlendirilmesinin sağlanacağını söyledi.