Adıyaman’ın Samsat ilçesinde düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.
Eğitim Bir - Sen Samsat İlçe Temsilciliğince, Samsat ilçesindeki kamu kurumları ile okullar arasında düzenlenen futbol turnuvası Samsat Merkez Ortaokulu’nun şampiyonluğu ile sona erdi. Samsat Kaymakamlığı Halı Sahasında düzenlenen turnuvaya 10 takım katılırken, üçüncülük ve dördüncülük için Samsat İlçe Emniyet Amirliği ile İmam Hatip Ortaokulu arasında geçti. Bu maç İmam Hatip Ortaokulu’nun 12 - 8’lik üstünlüğü ile tamamlandı ve bu takım üçüncü oldu.
Finale kalan Samsat Kaymakamlığı ile Merkez İlkokulu Müdürlüğü arasında oynanan çekişmeli maç, Merkez Ortaokulu Müdürlüğü’nün 10 - 7 ’lik üstünlüğü ile tamamlanınca turnuvanın şampiyonu Merkez Ortaokulu Müdürlüğü oldu.
Turnuva sonunda Merkez Ortaokulunun kupası ve oyuncularının madalyalarını Samsat İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir, ikinci olan Samsat Kaymakamlığının kupa ve madalyalarını Samsat Malmüdürü Cebrail Gündüz, üçüncü olan İmam Hatip Ortaokulu’nun kupa ve madalyalarını ise Samsat Tapu Müdürü Sinan Yaman verdi.
Kupa ve madalya takdim töreninde bir konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Samsat ilçe temsilcisi Mithat Aktan, vatandaşların kaynaşması, hoşça vakit geçirmesi ve ilçede bir hareketlilik oluşturması bakımından turnuvanın başarılı geçtiğini, destek veren Kaymakam Kürşad Atak ve diğer emeği geçenler ile katlım sağlayan takımlara teşekkür etti.
Birinci olan takımın kupasını takdim eden Samsat İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ise, sporun sağlık açısından faydalarının ötesinde, barış ve kaynaşmaya vesile olduğunu, bu turnuvanın da bu amaca hizmet ettiğini ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.