Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler için seçim güvenliği toplantısı yapıldı.
Samsat Kaymakamı Kürşad Atak başkanlığında kaymakamlık makamında yapılan toplantıya, İlçe Jandarma Komutan Vekili J. Kd. Başçavuş Sahip Bolat, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Malgır ile siyasi parti başkanları katıldı.
Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, ilçede güvenli bir seçim için herkesin bir birine tahammül ederek, sevgi ve barış anlayışıyla hareket etmesi gerektiğini söyledi.
Kaymakam Atak, "7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde ilçemizde güven ve huzuru sağlamak ve halkımızın hür iradesinin seçim sandıklarına yansımasını sağlamak için güvenlik güçlerimiz ve siyasi parti temsilcilerimizle toplantı yaptık. Siyasi partilerin ve adayların resmi görevlilerin uyarıları ve ilgili talimatlara uymalarını istiyoruz. İlçemizde huzur bir seçim yapılması için gerekli bütün tedbirleri alıyoruz. Polis ve jandarma teşkilatlarımız süreci yakından takip edecekler. Herkesin kurallara riayet etmesini istiyoruz" dedi.