Adıyaman’ın Samsat ilçesinde, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 168’inci kuruluş yıl dönümü kutlama programı kapsamında kamu çalışanları Tapu Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kutladılar.
Samsat İlçe Tapu Müdürü Sinan Yaman, Tapu kadastro Genel Müdürlüğü’nün iki asra yakın bir zamandan beri milletimizin refah ve huzuru ile mal güvenliği için çalıştığını belirterek, Samsatlı vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirtti.
Kamu çalışanlarının bu mutlu günlerinde kendilerini ziyaret ederek tebrik etmelerinden dolayı oldukça mutlu olduklarını kaydeden Yaman, halka en iyi hizmeti götürmeye çalışan köklü bir kurumun mensubu olmaktan gurur duyduklarını söyledi.
Yaman, "Anayasal bir hak olan mülk edinmenin en büyüt teminatı olan Tapu Müdürlükleri ülkemizin en güvenilir kuruluşları arasında bulunmaktadır. Vatandaş ile iç içe olan teşkilatımızın başarısı Devlete olan güvenin temininde de önemlidir. Görevimizin öneminin bilinciyle, vatandaş odaklı hizmet sunmaya çalışıyoruz. Samsat ilçemizde başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşları yakın ilgi ve desteklerini esirgememektedirler. Teşkilatımızın 168. kuruluş yıldönümünü kutluyor, ilgilerinden dolayı kamu çalışanları ile Samsatlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.